Sauvosali

AVAJAISET (10.00)

Ihanko Pihalla? -tapahtuman avajaisissa polkaistaan päivä käyntiin aikamatkalla aikamme suurimman yhtyeen tuotantoon. Tämän lähemmäksi The Beatles yhtyeen musiikkia ei voi päästä! Kemi Factori -työpajalta ponnistaneen muusikon Tuomas Julkun johtama Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band plays The Beatles -yhtye nostaa tunnelman kattoon.

PUUHAPAKU (10.30-)

Puuhapaku järjestää Sauvotalon tiloissa ja piha-alueella kaikenlaista aktiviteettia.

EVENTWORKS OY, Markku Köngäs (10.30-11.30)

Yli kymmenen vuotta musiikkialan laitetoimittajana ja festivaalien järjestäjänä toimineen Eventworks Oy:n toimitusjohtaja Markku Köngäs kertoo tarinansa pienyrittäjästä suuryrityksen kippariksi sekä avaa musiikkialan yrittäjyytensä taustoja.

Arvokasta tietoa kaikille, jotka järjestävät tapahtumia tai toimivat tapahtumien parissa ja suunnittelevat yrittäjyyttä tapahtuma-alalta.

JÄRJESTÖ- JA KOULUTUSBASAARI (11.00-)

Toimintaansa esittelee mm. Veeran Verstas ja Ammattiopisto Lappia.

RUOKAILU (11.00-13.00)

Kalakeitto, leipä, mehu ja kahvi.

GRAMEX/TEOSTO (12.00-13.00)

Lappian pop- & jazzkonservatorion kouluttaja Arto Kiimalainen luennoi muusikon tekijänoikeuksista, tekijänoikeusjärjestöistä ansainnan mahdollistajina sekä musiikinkustantajista ja siitä mitä ne tekevät. Tulossa tiukka paketti käyttökelpoista tietoa muusikon ammatista haaveileville sekä yleishyödyllistä infoa arjen musiikin kulutukseen.

JÄRJESTÖESITTELYITÄ (12.00-)

- Veeran Verstas esittäytyy. 
- Lappian pelipaja tuotanto.

 

BÄNDI STAGE I (13.30-15.30)

 

ALCMAN
https://soundcloud.com/user-79390760

LG ROBO
Robo on jäbä, joka on kotosin Sodankylästä. Elämän suolana on miksailla, räppäillä. Keikkojakin tulee heiteltyä enempi tai vähempi. Agendana on että musiikki yhistäis ihmisiä, niin nuoria sekä vanhoja sukupuoleen katsomatta.
https://soundcloud.com/lg-robo

RASSE
https://soundcloud.com/rassep

LUOPIO
Kemiläisen räppäri joka vie ironisella ja synkällä tyylillään uhoräpin satiiriselle tasolle. Luopio sukeltaa kappaleissaan myös horrorcoren maailman kuin myös elämän kysymyksiä käsitteleviin aiheisiin.

 

PÄÄTÖSTILAISUUS (15.30-16.00)

Loppupuheenvuorot sekä musiikkikoulu Pop-upin biisipajan tuotos.

Osoite: Valtakatu 22