Factori

STUDIO WORKSHOP (11.00-12.00)

Oletko koskaan miettinyt miten rummut mikitetään? Tai mikä on oikea etäisyys laulaa ja puhua mikrofoniin? Ei hätää! Tähän kaikkeen on olemassa vastaus. Tässä workshopissa alan ehdoton ammattilainen johdattaa kuulijat asian äärelle. Työpajan vetäjä Ahti Kortelainen on tehnyt yhteistyötä maailman huippujen yhtyeiden, kuten Sonata Arctica, CMX, Impaled Nazarene, Jope Ruonansuu, Kalmah, Moonsorrow, Mors Subita, Rotten Sound, Sentenced ja Terveet Kädet kanssa.

EDM WORKSHOP (12.00-13.00)

DJ-maailmaa esittelemässä on Factorin työpajanuori Olli Saarenpää, joka toimii nimellä Bliniks. Olli on tuottanut mm. ruotsalaiselle hevibändille Amaranthelle remixin joka julkaistiin Spinefarm Recordsin kautta. Olli on keikkaillut Ranskassa ja Japanissa ja hän on ollut myös yhteiskeikalla Alex Kunnarin ja Daruden kanssa. Workshop tulee sisältämään tutustumista DJ-laitteisiin, luennon erilaisista DJ-tyyleistä sekä Ollin omia kokemuksia alalta.

BIISINTEKOPAJA(10.30-15.00, FACTORIN TOIMISTOLLA)

 

BLINIKS KEIKKA (13.00-13.30)

EDM Workshopin jälkeen Bliniks vetää kaikille avoimen keikan.

DRUM WORKSHOP (13.30-14.30)

Rumpupedagogi Tuomo Jakku kertoo kuinka rummut saadaan soundaamaan erinomaiselta sekä studio- että livetilanteessa. Workshopin aikana osallistujat tutustuvat myös rumpujen soitossa käytettäviin eri tekniikoihin.

MUSIC, MEET AND GREET (14.30-15.30)

Stepa: Oulusta kotoisin oleva Stepa on suomalainen rap-artisti. Hänen ensimmäinen studioalbuminsa MC julkaistiin Joku Roti Recordsin kautta vuonna 2008. Toinen studioalbumi Made in Sodankylä vuonna 2010 myös Joku Rotin kautta. Stepa on vieraillut ahkerasti lukuisien muiden artistien julkaisuilla.

 

Osoite: Valtakatu 22 (Bussiaseman puoleinen ovi)
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.