Ihanko pihalla 2017

Ohjelma

Tapahtuman suojelija – Motoriikka Miikka

MotoriikkaMiikka on temppuilija, hassuttelija sekä Talent Suomi -kilpailun voittaja, joka puuhastelee esitystaiteen parissa ja kannustaa yleisöään liikunnan ja ilmaisun riemuun! Lisää tietoa.

Block Buster

Block Buster, Kuopiolaista osaamista parhaimmillaan. Block Buster on Kuopiossa vuonna 2008 perustettu, energiseen rockiin luottava yhtye. Lisää tietoa.

Työpajat

Alla pajat jotka vaativat erillisen ilmoittautumisen.

Graffitipaja

Oletko haaveillut upeiden graffitien maalaamisesta? Nyt on mahdollisuus opetella kahden osaavan opettajan johdolla graffitimaalausta. Lisää tietoa.

Katutanssipaja

Pajassa haetaan katutanssi groovea kehoon ja opetellaan Koko Suomi
Tanssii-tanssihaasteen katutanssikoreografia. Lisää tietoa.

Tule virkistymään ja lataamaan akkuja luonnon läheisyydessä

Ohjelma on suunnattu työpajojen ohjaajille oman toiminnan elävoittämiseksi luontolähtöisesti. Harjoituksissa pysähdymme luonnon äärelle rauhoittumaan ja hakemaan ideoita siellä toimimiseen. Työskentely tapahtuu ohjatusti ryhmissä eri pisteillä. Lisää tietoa.

Workshop pelien mahdollisuudesta tarinankerronnanvälineenä

Rx3 Studion pajassa kerromme kuinka itse lähestymme pelien konseptointia ja suunnittelua. Lisää tietoa.

DJ-paja

Tule testaamaan olisiko sinusta DJ:si? Tai oletko koskaan halunnut kokeilla? NYT se on mahdollista. Lisää tietoa.

Graffitipaja

Oletko haaveillut upeiden graffitien maalaamisesta? Nyt on mahdollisuus opetella kahden osaavan opettajan johdolla graffitimaalausta. Lisää tietoa.

Avoimet pajat

Alla pajat jotka eivät vaadi erillistä ilmoittautumista ja pyörivät koko tapahtuman ajan.

#tatamielta

Pajassa on kaksi ovea (OVIA? No, ne nyt ovat vain symboli tulevaisuudelle) johon voi kirjoittaa # perään viestisi päättäjille. Lisää tietoa.

Protestikahvila

Starttipajan tiloihin on rakennettu protestikahvila, jossa on mahdollisuus vain oleskella, mutta jos oikein kovasti aggrettaa, niin sillekin on tilaa. On nyrkkeilysäkkiä ja tikkataulua, mahdollisuus nousta areenalle ja pitää palopuhe, you name it! Lisää tietoa!

Taideinstallaatio tupsuista

Tarkoituksena on tehdä monen monta tupsua joista kootaan yhteinen taideteos. Lisää tietoa.

Lataamo – hengähdyshetki touhun keskellä

Lataamossa sinun on mahdollista istahtaa hetkeksi ja päästä pois tapahtuman hulinasta. Lisää tietoa.

Iso Minna -työpaja

Projektin tarkoituksena on valmistaa jättikokoinen katuteatterinukke Iso Minna, joka herää eloon lauantaina 26.8. Kuopio juhlii -tapahtuman aikana. Lisää tietoa.

Sinfinian - Synthesized Game Metal

Sinfinian - Synthesized Game Metal on klassikkopelien musiikkia moderniksi metalliksi versioiva projekti, johon yhdistyy pelimäinen grafiikka ja tarinankerronta. Lisää tietoa.

Photobooth

Tule ottamaan hauska henkilökuva tai pönötyspotretti! Lisää tietoa.

Näyttelyt, esitelmät jne.

Alla muut, kuten näyttelyt, esitelmät jne. jotka eivät vaadi erillistä ilmoittautumista.

Pelituki

Pelituki toteuttaa Ihanko Pihalla? -tapahtumaan, yhdessä Kuopion Starttipajan, kanssa pelaamisen haitallisia puolia kuvaavan huoneen. Lisää tietoa.

Nuoret ja unelmat

Nuoret ja unelmaton Iisalmen tuki Ry:n ja Joensuun Nuorisoverstaan työpajanuorten kevättalvella 2017 yhteistyössä tekemä yhteisöllinen taideteos. Lisää tietoa.

Kiusaamisen jäljet kuvissa

Kiusaamisen jäljet kuvissa on Laura Parviaisen valokuva-galleria joka kuvaa koulukiusattujen tunteita kuvien kautta. Lisää tietoa.

Kamina Dimension Oy

Kuopiolainen peliyritys Kamina Dimension esittelee uutta Grab the Bottle -tietokonepeliään. Tule pelaamaan! Lisää tietoa.

PelinTakojat ry

Kiinnostaako pelien kehittäminen? Tule kuulemaan ja näkemään PelinTakojat ry:n pisteelle millaisia pelejä Kuopiossa on kehitetty ja minkälaista peleihin liittyvää toimintaa yhdistys järjestää. Lisää tietoa.

Liikenneturva

Liikenneturva on mukana tarkkaamattomuus teemalla. Paikan päällä tarkkaamattomuus simulaattori, jolla voit testata kuinka paljon esim. puhelimen käyttö vaikuttaa ajoneuvon käsittelyyn, havainnointiin,  ajolinjoihin ja ajonopeuksiin. Tarkkaamattomuus visaan osallistuneiden kesken arvomme lahjakortin. Lisää tietoa.

Games for Health Finland

Games for Health Finland on luova verkosto pelinkehittäjiä, muotoilijoita, suunnittelijoita, terveydenalan ammattilaisia ja teknologiaa. Lisää tietoa.

Nuorten mielenmaisemia

Näyttely joka koostuu nuorten mielenmaisemista. Lisää tietoa.

Kulttuurista ammatti

Tule tutustumaan Ingmanedu kulttuurialan ammattiopistoon ja keskustelemaan oppilaitoksen tarjoamista opiskelumahdollisuuksista. Voit lisäksi osallistua nonstoppina valkoisten vaatteiden tuunaukseen yhdessä opiskelijoidemme kanssa.

Ruokailu

Ruokailu on kaikille ilmoittautuneille ilmainen ja sisältää kasvissosekeiton, ruokajuoman sekä leivän. Erityisruokavaliot pyritään ottamaan huomioon.